OK

OK Zrušit

Děkujeme

Zavřít

Liftactive Supreme Digi campaign

Přemýšlíte, jak si sestavit ideální anti-agingovou rutinu péče o pleť? Nechte se inspirovat našim návodem a objevte 4 kroky pro krásnou a zdravě vypadající pleť.

1. KROK – ČÍŠTĚNÍ
Zásadním krokem pro zdravou pleť, je správné čištění. Pouze vyčištěná pleť dokáže dobře absorbovat aktivní látky. Vyberte si zřady přípravků Pureté Thermale čištění dle vašeho typu pleti.
Objevit čištění 

2. KROK – KONCENTROVANÁ PÉČE 
Séra jsou navržena tak, aby poskytovala vyšší koncentraci účinných látek v malých, silných dávkách, které zvyšují účinek krému. Jsou lehčí než hydratační krémy, pronikají pokožkou rychleji, dodávají aktivní látky hlouběji do pokožky a připravují pokožku na následující produkty. Objevte Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler sérum s kyselinou hyaluronovou proti vráskám.
Objevit sérum 

3. KROK – DENNÍ PÉČE 
Po použití séra by měla vždy následovat denní péče, která má účinky nejen proti stárnutí, zároveň ale také pokožku hydratuje. Hydratační krémy proti stárnutí jsou krémy obsahující přidané aktivní látky, které jsou navrženy tak, aby udržovaly pokožku vypnutou, vyhlazovaly jemné linie a vrásky nebo zvýšily zářivost pokožky.
Objevit péči

4. KROK – UV OCHRANA 
Více než 80 % známek stárnutí pleti je způsobeno každodenním vystavením pleti UV záření a znečištění. UVA záření se vyskytuje po celý rok, dokonce i v zimě a v době, kdy je zataženo. Žádná anti-agingová rutina tak není bez UV ochrany kompletní. Objevte UV-Age Daily, které bylo speciálně vyvinuto ke každodennímu použití 365 dní v roce.
Objevit UV ochranu 

Nevíte si rady, které přípravky vybrat? Udělejte si analýzu pleti pomocí nástroje Skinconsult a nechte si doporučit rutinu na míru potřebám Vaší pleti.

Skinconsult