OK

OK Zrušit

Děkujeme

Zavřít

M89_NL_cz

Jak pečovat o pleť v době, kdy ji život nešetří?

Objevte řadu Minéral 89 Hyaluron-Booster pro hydrataci, zklidnění a posílení pleti

Na zdraví a vzhled pleti má vliv řada faktorů, jako jsou životospráva, nedostatek spánku, stress, ale i UV záření nebo znečištěné ovzduší. Vposledních měsících jsme navíc museli obličej schovávat pod rouškou, kvůli které se může pleť cítit podrážděně. Laboratoře Vichy požádaly dermatoložku Moniku Arenbergerovou o rady, jak o takto namáhanou pleť pečovat:

„Kůže je pod rouškou zapocená, zapařená a může se cítit nekomfortně. Pokud můžete, roušku přes den pravidelně sundávejte. Kůži omyjte a řádně osušte. Pokud takovou možnost nemáte, je alternativou použití termální vody. Například Termální voda Vichy obsahuje vysoký podíl minerálů, které dokáží pokožku zklidnit a také ochladit.

Doma byste měli používat přípravek, který je lehký a zbytečně kůži nezatěžuje. Příkladem je Minéral 89 Hyaluron-Booster. Je to transparentní gel, který je sympatický proto, že je vhodný jak pro citlivou, tak suchou, tak mastnou pokožku. Pleti dodá potřebnou hydrataci a pocit zklidnění. Má také pumpičku, která umožňuje správné dávkování a zabraňuje kontaminaci přípravku.“

Pokud Vás zajímá více, můžete se podívat na video s paní dermatoložkou o péči o pleť pod rouškou.

Produkty řady Minéral 89 obsahují 89 % Termální vody Vichy vulkanického původu a kyselinu hyaluronovou přírodního původu. Posilují kožní bariéru a chrání kůži před negativními faktory - znečištěním, stresem a únavou - pro zářivou, hydratovanou a zdravě vypadající pleť.

Posilující a vyplňující Hyaluron-Booster Minéral 89 představuje každodenní dávku síly pro vaši pleť. Je vhodný pro všechny typy pleti. Díky svému minimalistickému složení dokonce i pro velmi citlivou. Jedná se o velmi lehký a transparentní gel pro okamžitý pocit svěžesti a hydratace. Jednoduše se roztírá a rychle vstřebává. Doporučujeme aplikovat ráno a večer na vyčištěnou pleť, ideálně před nanesením denního / nočního krému.

Křehká, slabší kůže očního okolí vyžaduje zvláštní péči. Oční Hyaluron-Booster Minéral 89 posiluje kožní bariéru oblasti očí, napomáhá vyhlazovat jemné linky a redukovat výskyt tmavých kruhů pod očima a dosáhnout tak více odpočatého vzhledu. Kromě 89 % Termální vody Vichy a kyseliny hyaluronové obsahuje také čistý kofein.

Nová Posilující a obnovující pleťová maska Minéral 89 Hyaluron-Booster dodá vaší pleti extra dávku síly. Okamžitě vyplňuje a vyhlazuje. Poskytuje až 24h hydrataci a rozjasňuje pleť. Má oddělené komory pro ochranu aktivních složek. Obsahuje 89 % Termální vody Vichy, kyselinu hyaluronovou a textilní masku s vlákny z mikrořas. Po smíchání nabývá maska svěží gelovité textury pro přilnutí ke konturám obličeje a osvěžení pleti.

NAJÍT LÉKÁRNU